Prečo si vybrať ATVYN s.r.o.?

Pomáhame našim zákazníkom správne sa rozhodnúť. Dlhoročné skúsenosti a profesionálny prístup.

  • dlhoročné skúsenosti s výrobou interiérových dverí a zárubní
  • kvalita práce a materiálov pre Vašu spokojnosť
  • zákaznícky prístup – je našim potešením splniť Vaše požiadavky

Nové dekory interiérových dverí v ponuke

W1100 ST9
Alpská biela

U702 ST9
Kašmírovo sivá 

H1385 ST12
Dub Casella prir.

H1386 ST12
Dub Casella hnedý

H3133 ST12
Dub Davos lanýžov hn.

U963 ST9
Diamantová sivá


Interiérové dvere sú dominantou interiéru. Ich dizajn a spracovanie sú veľmi dôležité pri vytvorení toho správneho prvého dojmu, preto voľbu použitého materiálu a dodávateľa interiérových dverí je potrebné starostlivo zvážiť. Naše interiérové dvere a zárubne Vám dávajú minimálne 9 dôvodov, prečo by ste sa mali rozhodnúť pre nás.

Základom každej vstavanej skrine sú posuvné dvere. V spoločnosti FACH Centrum Košice sa výrábajú na mieru podľa veľkosti stavebného otvoru. Zvyčajne sú konštruované od podlahy po strop a sú vsadené medzi bočnice, prípadne dorazové lišty namontované na stenu. Počet dverí, ich dizajnové a farebné prevedenie zodpovedá individuálnym požiadavkám zákazníka. Potrebujete skriňu do bytu, domu, podkrovia alebo do kancelárie? Vo FACH Centrum Košice ju v rámci služieb rezanie materiálu a výroba posuvných dverí vyrobia podľa Vašich predstáv.

Ak máte záujem o lacné a zároveň kvalitné kuchyne, vstavané skrine, či iný bytový nábytok, ale cenové ponuky od predajcov sa vám zdajú príliš vysoké, ste zručný a dokážete si zmontovať nábytkové dielce svojpomocne, prípadne chcete výrazne zlacniť výrobu nábytku, máme pre vás službu rezanie a olepovanie veľkoplošného materiálu, podľa vami zadaných rozmerov v spoločnosti FACH Centrum Košice.

Máte záujem o porez
stolárskeho materiálu?

Využite služby spoločnosti FACH centrum Košice.